Ons ‘mix & match’ menu
Kipsaté
Malse stukjes kippendij, geserveerd met huisgemaakte Curaçaose pindasaus op basis van pinda’s, geurige kerrie en een vleugje anijs, afgetopt met pittige uitjes (pika).
Honey Wings
Knapperig gefrituurde kippenvleugels, overgoten met onze kruidige Caribische honingsaus. Sweet, sticky & spicy!
Honey Lemon Chicken
Gefrituurde stukjes kippendij in een krokant jasje, geglazuurd met een zachte citroen-honingsaus. Sweet, crunchy & delicious!
Shrimps Cutlet
Gepaneerde goudbruin gebakken “vlinder” garnalen geserveerd met vers bereide paprikasaus.
Garlic Shrimps
Gewokte garnalen met knoflook, bosui, chilivlokken en een scheutje Caribische bruine rum.
Jerk Calamaris
Gefrituurde inktvisringen met Jerk-kruiden, geserveerd met een frisse knoflook-limoensaus. Een tropische twist op een klassieker.
Pika Balchi
Kleine licht pittige rundergehaktballetjes in een pikante saus. Een typisch Antilliaanse borrelhapje.
*(alleen als tapas gerechtje)
Crazy Cauli
Krokant gefrituurde bloemkoolroosjes in een dun jasje, met een verrassende bite en geglazuurd met een zoet-pittige Asian BBQ-saus.
Bolitas di Keshi
Goudbruin gebakken Curaçaose kaasballetjes gemaakt van pittige Hollandse kaas geserveerd met een romige tropische dipsaus.
*(alleen als tapas gerechtje)
Frites
Verse handgesneden frites met verschillende sausjes.
Batata
Verse handgesneden gefrituurde aardappelpartjes met verschillende sausjes.
Nasi
Gebakken rijst met ei, ui, taugé en bosui, geserveerd met Curaçaose pindasaus. Vers uit de wok!
Batido’s
Saté ku Batata
Spicy Rum Chicken Sandwich
Gegrilde kippendij met groene peper, champignons, ui, knoflook, sambal, rum en Brandy-mayo.
Honey Wings
Nasi Kip
Spicy Rum Chicken ku Bata
Crispy Chickenlegs
honger van?
Natuurlijk houden we rekening met vegetariërs, allergieën of andere dieetwensen.
Laat het ons gerust weten – we denken graag met je mee!